Me huis is opgeknapt door rawad en zijn mannen heel erg tevreden over het resultaat en alles is naar wens verlopen communicatie,werkzaamheden,schoonmaak,zijn 100 punten en het fijne ook is ze kunnen echt heel veel en ze denken altijd mee en als iets beter kan geven ze ook tips.
Zeker een aanrader!
Erg bedanktūüĎć

Fady Yako

Klusbedrijf Hellevoetsluis is een fijn eerlijk klusbedrijf.
Bij ons kwam er onverwachts meer werk, Rawad zorgde ervoor dat het geregeld werd , waardoor wij door konden met de planning.
Echt goud waard !
Ze hebben veel werk bij ons verzet en verschillende werkzaamheden gedaan , wij zijn overal tevreden over.

Jill Verbeek

Heel goed werk geleverd wij waren al tevreden met het werk, maar de stucadoor nog niet en is de volgende dag terug gekomen om het helemaal perfect af te werken.
Voor de werkzaamheden netjes stucloop neergelegd, en na de klus ook alles netjes opgeruimd en schoongemaakt.
Zeer zeker aan te raden.

Gillian

Wat heb ik een mooie badkamer! Rawad en zijn team werken nauwkeurig, snel en netjes.
Ik ben zo tevreden dat ik Rawad en zijn team opnieuw heb ingehuurd voor de renovatie van mijn balkon.
Dit klusbedrijf is een echte aanrader!

E.

Rawad is een echte professional. Mooi werk afgeleverd in de slaapkamer van onze zoon, de overloop en de schouw van de haard. Ook als het even anders loopt dan gepland qua werk is dit geen probleem.
Bedankt voor de service!

Bob

Erg te spreken over het stucwerk en de service! Een aanvraag gedaan met spoed en een aantal dagen later zijn ze aan de slag gegaan. Het ziet er allemaal super netjes en strak uit, achteraf hebben ze ook alles opgeruimd en weer netjes achter gelaten. Voor vervolg klussen zou ik zeker weer voor dit bedrijf gaan.

Leonie

Rawad wilde een afspraak maken voor het opmeten van de muren en om te kijken wat er allemaal gedaan moest worden. Zeer vriendelijke man en echt meedenkend voor het beste resultaat. Hieropvolgend netjes dezelfde avond een offerte gekregen en meteen aangenomen voor de klus. Op afgesproken datum en tijdstip kwam Rawad met collega en op zn Rotterdams gezegd: niet lullen maar poetsen. Echte vakmannen en heel goed op elkaar ingespeeld. Tussendoor werd er steeds schoongemaakt en dan praat ik niet alleen over het materiaal, maar ook het huis werd schoon gehouden. Stucwerk is echt kwaliteit en niets is te gek. Buiten moesten een paar bakstenen geplaatst worden i.v.m weghalen van afzuiging. Was geen enkel probleem en werd de volgende dag meteen geregeld, wat ook weer vakwerk was. Ik raad iedereen aan om je klus door stukadoor-& schildersbedrijf hellevoets te laten doen, als je vakwerk en professionaliteit hoog in het vaandel hebt staan.

Chris

Supermooi resultaat.
Rawad en zijn collega zijn vriendelijke mannen met een duidelijke taakverdeling. Werken hard, zijn rustig en maken de boel continu schoon tussendoor.
De communicatie vooraf was prima.
Wij zijn blij met de uitvoering van de klus en hebben Rawad al gevraagd voor een volgende klus.

Aiko

raadt vakman aan

Jan

Wij hadden op korte termijn een stucadoor nodig. Rawad kon binnen twee dagen starten met de werkzaamheden. Resultaat is echt schitterend. Hebben gelijk gevraagd of hij op zolder ook nog een ruimte wilde stucen. Alles werd netjes afgeplakt en de vloer voorzien van stucloop. Na de werkzaamheden heeft hij zelfs alles netjes schoongemaakt. Deze man is echt aan te raden!!

Mario

Rawad heeft vandaag het plafond van de gang gedaan. Een mooi stukje vakwerk.
Alles afgeplakt, voorstrijk ed, en netjes strak gezet. Zijn collega hield onder wel de boel bij waardoor het schoon opgeleverd is.

Erg blij mee, mij eerste klus via klusbedrijf hellevoets en gelijk een succes. De volgende klus staat al op de rol voor Rawad.

Naomi

Een waardevol en correct bedrijf. Ze zijn snel, netjes en ze komen hun afspraken na.

I. Mucsinyi

Goed en ik ben heel tevreden.

Yvonne Schoordijk

Snel geholpen. Men denkt met je mee en geeft ook adviezen . Ze leveren het werkt ook compleet en netjes op. Zeker een aanrader.

Mehmet Gencer

Rawad en zijn collega’s zijn fijne vriendelijk en beleefde mensen om mee te werken en maken waar wat ze zeggen.
Rawad en zijn collega’s werken zijn altijd netjes op tijd werken secuur en hard door en ruimen op als ze klaar zijn met het karwei.
Klusbedrijf Hellevoetsluis is van alle markten thuis van stucwerk tot badkamers en elektra.
Met Klusbedrijf Hellevoetsluis haal je een vakman in huis die altijd klaar staat wanneer je hem nodig heb.

Michel van der Valk

We zijn blij met uw beoordeling, laat ons een opmerking achter